Sunday, March 8, 2009

Честит Рожден Ден , Алекс! Happy birthday, Alex!

Нашето мило момче отпразнува днес петият си рожден ден!
Бъди ни жив и здрав! Радвай се на щастливо и безгрижно детство, добри приятели и много обич! Успех в училище и всяко твое начинание!


За училище приготвих къпкейкс, за подарък на децата от класа му- сладки на морска тематика, а за учителките по една малка тортичка (7 см./ диаметър).


Our little sweet boy became 5 today!
We wish him good health, happy childhood and good friends!

The Dino cake was only for the three of us. There is a birthday party coming on with his school friends. Tomorrow he is taking cupcakes to school to treat his class- mates, as a gift to each child there are cookies. The teachers are getting small cake. Hopefully everyone will be happy!

4 comments:

  1. Милена, да ти е живо и здраво момчето! Да се слушате и радвате взаимно, да имате още много, много поводи за радост и гордост, за усмивки и празнуване! Мама се е справила отлично: мъфините са много симпатични, цветните тортички са изключително свежи и красиви, а сладките - забавни, весели, създаващи страхотно настроение..
    Дино е много сполучлив: идеално покритие, хубав цвят и закачливо изражение на муцунката :-) Би ми било интересно да узная какъв е вътре?

    ReplyDelete
  2. Дими, благодаря за вниманието, прекрасните пожелания и комплимента! Много си мила!
    Блатът е пандишпан, а кремът е маслен. Добавих и малко сладко от ягоди към масленият крем за цвят и вкус.
    Радвам се, че се отбиваш често. Благодаря!

    Поздрави, Милена

    ReplyDelete
  3. Милен@, би ли ми казала как направи блата в тази форма? Специална сферична форма ли имаш или го изрязва?
    Благодаря за отгвора предварително.

    ReplyDelete
  4. Кате, ползвах сферичната купа от Икеа за тази цел: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/20057255. Има ги в различни размери. Моята е с диаметър 20 см. Пече се идеално в нея :-) Дори не слагам хартия за печене, само напръсквам леко със спрей.

    ReplyDelete