Thursday, February 12, 2009

Сладки за Св. Валентин/ Cookies for St. Valentine

Приготовленията за празник са толкова вълнуващи, колкото и самият празник.
За Св. Валентин всичко е розово, червено и на сърца. Такива са и бисквитите, които опекох и декорирах за празника. Рецептата за валентинките е основната рецепта за захарни сладки. Този път сладките са декорирани с фондан, вместо с Роял Айсинг.





9 comments:

  1. Какво великолепие!Каква изтънченост!Този път немога да ви подмина и да не Ви поздравя!Имате страхотно въображение и невероятен усет за красивото!
    Продължавайте все така!

    ReplyDelete
  2. Гери, Галка, много ви благодаря за положителните отзиви!
    Поздрави, Милена

    ReplyDelete
  3. много са красиви! браво!

    ReplyDelete
  4. Звезди, благодаря!
    Поздрави, Милена

    ReplyDelete
  5. Много е добра идеята за декорация с фондан: също толкова ефектно и красиво, но според мен - по-лесничко за изпълнение, отколкото с роял айсинг.. което е само в плюс (за такива като мен, например). Валентинките са малки бижута!

    ReplyDelete
  6. Ооо, Дими, благодаря! Лесна и ефектна декорация е с фонданта наистина, но на вкус не ми допада особено. Предпочитам сладки, декорирани с белчтъна глазура. Много по- вкусно е:-)Но и повече игра пада:-)

    Поздрави, Милена

    ReplyDelete
  7. Страхотни са....:)

    ReplyDelete
  8. Благодаря, Луси, за посещението и хубавите думи! :-)

    ReplyDelete