Приготовленията за празник са толкова вълнуващи, колкото и самият празник.
За Св. Валентин всичко е розово, червено и на сърца. Такива са и бисквитите, които опекох и декорирах за празника. Рецептата за валентинките е основната рецепта за захарни сладки. Този път сладките са декорирани с фондан, вместо с Роял Айсинг.
Какво великолепие!Каква изтънченост!Този път немога да ви подмина и да не Ви поздравя!Имате страхотно въображение и невероятен усет за красивото!
ReplyDeleteПродължавайте все така!
Прекрасни са!
ReplyDeleteГери, Галка, много ви благодаря за положителните отзиви!
ReplyDeleteПоздрави, Милена
Звезди, благодаря!
ReplyDeleteПоздрави, Милена
Много е добра идеята за декорация с фондан: също толкова ефектно и красиво, но според мен - по-лесничко за изпълнение, отколкото с роял айсинг.. което е само в плюс (за такива като мен, например). Валентинките са малки бижута!
ReplyDeleteОоо, Дими, благодаря! Лесна и ефектна декорация е с фонданта наистина, но на вкус не ми допада особено. Предпочитам сладки, декорирани с белчтъна глазура. Много по- вкусно е:-)Но и повече игра пада:-)
ReplyDeleteПоздрави, Милена
Страхотни са....:)
ReplyDeleteБлагодаря, Луси, за посещението и хубавите думи! :-)
ReplyDelete