Sunday, April 5, 2009

Торта с маргаритки/ Less is more


Семпла торта с маргаритки. Блатовете са Мадейра, слепени с шоколадов маслен крем. Тортата е облечена с фондан, цветята са също от фондан.

Simple cake with daisies. Two- tiered Madeira cake cover with fondant, daisies are made of fondant as well.

4 comments:

  1. Ахааа.. ето и тортата на/за младоженците - семпла и нежна!

    ReplyDelete
  2. Благодаря, Дими! Тази торта няма нищо общо с младоженците обаче. Те бяха опит- не опит :-) А за тортата имах друг замисъл, но поради липса на време я украсих само с маргаритки :-) Много се хареса въпреки това и от там и заглавието :-)

    ReplyDelete
  3. Благодаря за рецептата,тази седмица ще правя торта,майка ми има рожден ден и ще направя блата по твоята рецепта,дано се получи,че аз съм зле с печенето.Още веднъж ,благодаря!

    ReplyDelete
  4. Благодаря за коментара, Ваня! Това е плътен, маслен блат. Доста често пека именно него, защото това е едно от успешните ми рецепти :-)
    Успех с тортата на майка ти!

    ReplyDelete