Thursday, February 12, 2009

Сладки за Св. Валентин/ Cookies for St. Valentine

Приготовленията за празник са толкова вълнуващи, колкото и самият празник.
За Св. Валентин всичко е розово, червено и на сърца. Такива са и бисквитите, които опекох и декорирах за празника. Рецептата за валентинките е основната рецепта за захарни сладки. Този път сладките са декорирани с фондан, вместо с Роял Айсинг.





8 comments:

  1. Какво великолепие!Каква изтънченост!Този път немога да ви подмина и да не Ви поздравя!Имате страхотно въображение и невероятен усет за красивото!
    Продължавайте все така!

    ReplyDelete
  2. Гери, Галка, много ви благодаря за положителните отзиви!
    Поздрави, Милена

    ReplyDelete
  3. Звезди, благодаря!
    Поздрави, Милена

    ReplyDelete
  4. Много е добра идеята за декорация с фондан: също толкова ефектно и красиво, но според мен - по-лесничко за изпълнение, отколкото с роял айсинг.. което е само в плюс (за такива като мен, например). Валентинките са малки бижута!

    ReplyDelete
  5. Ооо, Дими, благодаря! Лесна и ефектна декорация е с фонданта наистина, но на вкус не ми допада особено. Предпочитам сладки, декорирани с белчтъна глазура. Много по- вкусно е:-)Но и повече игра пада:-)

    Поздрави, Милена

    ReplyDelete
  6. Благодаря, Луси, за посещението и хубавите думи! :-)

    ReplyDelete