Wednesday, April 22, 2009

3 Д картичка във формата на торта/3 D cake card


Тази картичка ми е подарък от моята приятелка Рали :-) Много е оригинална, нали? Специално я е направила във формата на торта, заради тортите които правя. Оценявам времето и труда вложени в картичката! Благодаря ти, Рали, за хубавият подарък! Много ме трогна!

6 comments:

  1. Милена, страхотна е картичката! Прекрасен подарък и много мил жест към теб! Поздравления за Рали!

    ReplyDelete
  2. И сега е момента да добавя, съвсем уместно и заслужено, още един приятелски жест:

    като знак на моето одобрение и възхищение към теб и уменията ти, мила Милена, направих избора си и с удоволствие ти предоставям наградата за вдъхновение Inspiration-award!

    ReplyDelete
  3. Дими, ще предам на Рали твоя хубав коментар! Тя ще се радва да чуе колко се харесва картичката и! Благодаря ти!

    Денят ми започва страхотно, прочитайки и за наградата! Оценявам чудесният ти приятелски жест! Благодаря ти за вниманието и наградата! Много ме трогна! За мен това е голяма похвала и признание!

    ReplyDelete
  4. Мила Милена,номинирах те за приза [url=http://yoli-www.blogspot.com/2009/04/blog-post_23.html]Inspiration Award[/url]. Смятам , че напълно го заслужаваш. За мен е чест и удоволствие да следя блога ти.

    ReplyDelete
  5. Йоли, благодаря ти за тази номинация! Това е голям комплимент за мен! Голяма радост е да знам, че се отбиваш от време на време тук! Благодаря ти за вниманието и признанието!

    ReplyDelete
  6. ОХ,че мило и красиво-о-о-о!!!!!

    ReplyDelete